• ME CUESTA TANTO OLVIDARTE

    MUJERES ABATIDAS POR UNA RUPTURA AMOROSA, DISPUESTAS A SUPERAR EL DOLOR Y RECONS

    MICHELENA, MARIELA ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788499707310 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En la correspondencia que suscitó su anterior libro, Mujeres malqueridas ?más de 20.000 ejemplares vendidos8722;, Mariela Michelena pudo comprobar que muchas de sus lectoras se sienten incapaces de romper con una relación sentimental enfermiza; que quieren dejar de llorar pero no saben cómo; que dud...
    Ancho: 15 cm Largo: 23 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9970-731-0
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MICHELENA, MARIELA
    • Nª de pàgines : 360
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA Y SALUD
    • Any d'edició : 2012
    En la correspondencia que suscitó su anterior libro, Mujeres malqueridas ?más de 20.000 ejemplares vendidos8722;, Mariela Michelena pudo comprobar que muchas de sus lectoras se sienten incapaces de romper con una relación sentimental enfermiza; que quieren dejar de llorar pero no saben cómo; que dudan si sabrán sobrevivir a esa horrible sensación de vacío que les traerá la soledad? En definitiva, que son incontables las formas que adoptan el mal amor y el sufrimiento.

    Para todas ellas, y para tantas otras mujeres abatidas pero dispuestas a superar el dolor y reconstruir su identidad, ha escrito esta nueva obra en la que nos habla del túnel que han de atravesar quienes toman la decisión de separarse; del barranco que deben pasar quienes han sido abandonadas; de la pena y la rabia, pero también del alivio, la liberación y el reencuentro de cada una consigo misma.

    ¿Por qué cuesta tanto olvidar?
    La resistencia al cambio
    «Tenemos que hablar»
    El sentimiento de culpa
    Amargarlela vidaalex
    Un libro honesto y dulce sobre un tema muy amargo, pensado para comprender y acompañar a todas aquellas mujeres que, tras aprender del dolor de una separación, buscan con ilusión esa vida que tienen por delante.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades