• REMEDIOS CASEROS PARA PERROS Y GATOS

    AA. VV. LIBROS CUPULA Ref. 9788448047917 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Asma, tos de las perreras, lombrices intestinales… aunque las visitas al veterinario son insustituibles, es posible tratar en la comodidad del hogar muchas de las dolencias que afectan a nuestros animales de compañía y evitarles así el nerviosismo que les provoca acudir a la consulta de los profesio...
    Dimensions: 250 x 190 x 30 cm Peso: 774 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-480-4791-7
    • Data d'edició : 01/05/2008
    • Idioma : CAS
    • Autors : AA. VV.
    • Nª de pàgines : 260
    • Col·lecció : HOBBIES
    • Any d'edició : 2008

    Asma, tos de las perreras, lombrices intestinales… aunque las visitas al veterinario son insustituibles, es posible tratar en la comodidad del hogar muchas de las dolencias que afectan a nuestros animales de compañía y evitarles así el nerviosismo que les provoca acudir a la consulta de los profesionales. Remedios caseros para perros y gatos recoge las eficaces y seguras soluciones de más de doscientos veterinarios, criadores, adiestradores y otros expertos. Gracias a sus consejos aprenderás a prevenir enfermedades, evitar que un simple trastorno derive en un problema grave, detectar qué dolencias exigen una atención profesional y, en definitiva, serás capaz de proporcionar a tu mascota una vida más feliz y saludable. Esta guía te ofrece:


    • Sugerencias para estimular a tu perro, mitigar la angustia que le provoca separarse de ti o evitar los celos y la agresividad


    • Cuidados para aliviar la artritis, las alergias o la displasia de cadera, así como para combatir las garrapatas y la caída de pelo


    • Fórmulas para que tu animal de compañía sobreviva a una intoxicación


    • Consejos para no tener problemas cuando tu mascota te acompañe de viaje


    • Una selección de residencias de España donde poder dejar a tu perro o gato cuando no puedas hacerte cargo de él

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades