• CAS UNIC DE SAM FINKLER, EL

    JACOBSON, HOWARD PROA, S.A. Ref. 9788475882260 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En Julian Treslove i en Sam Finkler es coneixen des que jugaven al pati de l'escola. En Julian és un exproductor de ràdio de la BBC que ha passat per la vida sense pena ni glòria, mentre que en Sam és un filòsof jueu d'èxit, que publica llibres i apareix sovint a la televisió. Al llarg dels anys, la...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 708 gr
    No disponible
    20,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7588-226-0
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JACOBSON, HOWARD
    • Traductors : FERRAN RÀFOLS GESA
    • Nª de pàgines : 432
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
    • Any d'edició : 2011
    En Julian Treslove i en Sam Finkler es coneixen des que jugaven al pati de l'escola. En Julian és un exproductor de ràdio de la BBC que ha passat per la vida sense pena ni glòria, mentre que en Sam és un filòsof jueu d'èxit, que publica llibres i apareix sovint a la televisió. Al llarg dels anys, la seva amistat ha tingut alts i baixos, però no han perdut mai el contacte, ni tampoc la complicitat amb el seu vell professor, en Libor Sevcik, que sempre ha valorat més les lliçons de la vida que les notes dels exàmens.Quan acaben d'enviudar, en Libor i en Sam es troben per sopar amb en Treslove, tan de pega amb les dones que gairebé es pot considerar vidu ell també. Amb un humor mordaç i una certa enyorança, tots tres rememoren els temps en què encara no havien estimat, ni perdut, ni guanyat res prou important per plorar-ne la pèrdua. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades