• INSIGNIA ROJA DEL CORATGE, LA

    CRANE, STEPHEN 1984 Ref. 9788496061514 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La insígnia roja del coratge figura entre els èxits literaris més destacats de l’època moderna. Mig any després de la seva publicació, ja ocupava el vuitè lloc en la llista de vendes internacionals i s’havia reimprès catorze vegades; de fet, l’obra no ha estat mai fora de catàleg. Gairebé sense exce...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96061-51-4
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CRANE, STEPHEN
    • Traductors : INIESTA I AGULLÓ, MARIA
    • Nª de pàgines : 174
    • Col·lecció : MIRMANDA
    • Nº de col·lecció : 31
    • Any d'edició : 2005
    La insígnia roja del coratge figura entre els èxits literaris més destacats de l’època moderna. Mig any després de la seva publicació, ja ocupava el vuitè lloc en la llista de vendes internacionals i s’havia reimprès catorze vegades; de fet, l’obra no ha estat mai fora de catàleg. Gairebé sense excepcions, els crítics de Crane es van meravellar de la seva prosa vívida i visual. Alguns van remarcar el seu estil innovador; altres van clamar descontents contra la seva manca de patriotisme. Gran part de l’impacte de La insígnia roja del coratge prové de les seves poderoses imatges de la guerra, combinades amb els aspectes ètics que planteja. Crane va voler retratar una guerra moderna emprant un nou estratagema: centrar-se en “el jove” i traçar les impressions successives que les experiències de la guerra deixaven en el seu temperament hipersensible.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades