• FELICITAT CONJUGAL - EL DIABLE

    TOLSTOI, LEV 1984 Ref. 9788496061538 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La permanència de Lev Tolstoi (1828-1910) en la literatura universal té a veure amb la seva capacitat per exposar, dels comportaments de les persones, allò que no ens agrada admetre. Encara que fos amb vista al millorament de la condició del gènere humà. Les seves obres posen de manifest actituds qu...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96061-53-8
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : TOLSTOI, LEV
    • Traductors : CREUS, JAUME
    • Nª de pàgines : 172
    • Col·lecció : MIRMANDA
    • Nº de col·lecció : 32
    • Any d'edició : 2005
    La permanència de Lev Tolstoi (1828-1910) en la literatura universal té a veure amb la seva capacitat per exposar, dels comportaments de les persones, allò que no ens agrada admetre. Encara que fos amb vista al millorament de la condició del gènere humà. Les seves obres posen de manifest actituds quasi ofensives. En les dues narracions que formen aquest volum accedim a les tensions, habituds, equívocs, mentides que es produeixen en les relacions de matrimoni, com en Felicitat conjugal, i encara més si s'hi barreja una altra dona, com en el cas de El diable, temptadora, que desestabilitza el matrimoni per culpa de la feblesa masculina, amb les corresponents conseqüències. Dues visions separades per la persona narrativa que ens ho explica i pels trenta anys que van de l'una a l'altra, en dos moments ben diferents de la pròpia història conjugal i amatòria de Tolstoi.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades