• CONDE DE ABRAÑOS, EL

    QUEIROS, EÇA DE ESPUELA DE PLATA, EDICIONES Ref. 9788496956315 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    JOSÉ MARÍA EÇA DE QUEIROZ (Póvoa de Varzim, 1845-París, 1900) es sin duda el escritor portugués más importante del siglo XIX y uno de los cuatro o cinco novelistas más considerables de su tiempo en toda Europa. Estudió Derecho en Coimbra y ejerció de abogado durante algunos años en Lisboa, pero los ...
    Ancho: 120 cm Largo: 170 cm Peso: 220 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96956-31-5
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : QUEIROS, EÇA DE
    • Traductors : FERNÁNDEZ-FLOREZ, WENCESLAO
    • Nª de pàgines : 224
    • Col·lecció : LITERATURA UNIVERSAL, 7
    • Nº de col·lecció : 7
    • Any d'edició : 2009
    JOSÉ MARÍA EÇA DE QUEIROZ (Póvoa de Varzim, 1845-París, 1900) es sin duda el escritor portugués más importante del siglo XIX y uno de los cuatro o cinco novelistas más considerables de su tiempo en toda Europa. Estudió Derecho en Coimbra y ejerció de abogado durante algunos años en Lisboa, pero los más de sus años de actividad literaria los pasó lejos de Portugal, dedicado a la carrera diplomática. Publicó algunos volúmenes de crónicas, artículos, viajes y cartas, todos excelentes, pero destacan aún más sus cuentos, a menudo de carácter fantástico, como El mandarín o El difunto y sobre todo sus novelas: El misterio de la carretera de Cintra (1870), El crimen del padre Amaro (1875), El primo Basilio (1878), La reliquia (1887) y Los Maia (1888). El conde de Abraños fue escrita en Francia en 1879, pero permaneció inexplicablemente inédita hasta 1925. Rescatamos esta novela, una de las más señeras a la par que más desconocidas entre todas las obras de Eça de Queiroz, en la versión prodigiosa y exacta que hizo el gallego Wenceslao Fernández Flórez en 1930. El Nabokov de Pálido fuego o el Jorge Ibargüengoitia de Los relámpagos de agosto hubieran entendido a la perfección la suprema ironía y la sabiduría literaria de esta falsa biografía de un prócer político portugués de mediados del XIX, escrita por su fidelísimo y aplicado secretario y dedicada a su joven viuda. A. L.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades