• GRAN DINERO, EL

    DOS PASSOS, JOHN EDHASA Ref. 9788435009638 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Continuación de "Paralelo 42" y "1919", si bien de lectura independiente, esta novela cubre un amplísimo espectro temático, geográfico y social y sitúa al lector en las inmediaciones del hundimiento de la Bolsa y de la economía mundial de 1929. De Nueva York a Hollywood, de Chicago a Miami, de los a...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 1135 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    39,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-350-0963-8
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/06/2007
    • Idioma : CAS
    • Autors : DOS PASSOS, JOHN
    • Traductors : ZULAIKA, JESÚS
    • Nª de pàgines : 800
    • Col·lecció : EDHASA LITERARIA
    • Any d'edició : 2007
    Continuación de "Paralelo 42" y "1919", si bien de lectura independiente, esta novela cubre un amplísimo espectro temático, geográfico y social y sitúa al lector en las inmediaciones del hundimiento de la Bolsa y de la economía mundial de 1929. De Nueva York a Hollywood, de Chicago a Miami, de los ambientes de las altas finanzas a las luchas sindicales y del glamour de los estudios cinematográficos a las oscuras tabernas de los bajos fondos, los personajes de Dos Passos conducen al lector por todos los ambientes posibles, y muestran cómo actúa en ellos una época de bonanza económica propiciada por los avances técnicos e industriales.
    John Dos Passos es uno de los grandes innovadores de la literatura universal del siglo xx. Viajero infatigable, corresponsal de guerra, fundador de la revista New Masses y comprometido con los problemas sociales de su tiempo, en 1957 recibió la medalla de oro del National Institute of Arts and Letters de manos de William Faulkner.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades