• FOE

    COETZEE, J.M. EDICIONS 62 Ref. 9788429754650 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    "Al final no em vaig veure amb cor de remar més. Tenia nafres a les mans, em cremava l`esquena, em feia mal tot el cos. Amb un sospir, vaig deixar-me caure a l`aigua gairebé sense esquitxar." Així comença Foe, amb la mateixa intensitat de llenguatge i elegància amb què Coetzee abordava L`edat de fer...
    Ancho: 150 cm Largo: 226 cm Peso: 244 gr
    No disponible
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-5465-0
    • Data d'edició : 01/06/2004
    • Idioma : CAT
    • Autors : COETZEE, J.M.
    • Traductors : UDINA ABELLÓ, DOLORS
    • Nª de pàgines : 144
    • Col·lecció : BALANCI
    • Any d'edició : 2004
    "Al final no em vaig veure amb cor de remar més. Tenia nafres a les mans, em cremava l`esquena, em feia mal tot el cos. Amb un sospir, vaig deixar-me caure a l`aigua gairebé sense esquitxar." Així comença Foe, amb la mateixa intensitat de llenguatge i elegància amb què Coetzee abordava L`edat de ferro, però ara recreant la història de Robinson Crusoe i posant tot l`èmfasi en el poder de seducció de la literatura. L`any 1720, Daniel Foe rep la visita de Susan Barton, supervivent d`un naufragi que l`ha retingut durant un temps en una illa deserta. Susan demana a Foe que expliqui al món la seva història, la seva i la de Cruso, l`enigmàtic home que va esdevenir el seu salvador, el seu company i amant ocasional.A mesura que Foe -i Coetzee- explica una història que crèiem ben coneguda, s¿apodera del lector una profunditat inèdita que el porta a reflexionar sobre la literatura i la mort, la vida en societat i la soledat, l`originalitat i el plagi, fins que la novel·la esdevé una al·legoria de l`art i la vida. [1] "Foe és una de les novel·les dins de la novel·la més brillants que s`han escrit en els nostres temps." Carlos Fuentes, El País [2] "Després de llegir Coetzee sabem més de nosaltres mateixos." Javier Marías Text autor J. M. Coetzee (Ciutat del Cap, 1940) va estudiar ciències informàtiques i filologia a Sud-àfrica i als Estats Units. La seva primera novel·la va ser Dusklands, seguida d`In the Heart of the Country, que va guanyar el premi literari més important de Sud-àfrica, el CNA. És autor també d`Esperant els bàrbars -guardonada amb el CNA, el Geoffrey Faber Memorial Prize i el James Tait Black Memorial Prize-, Vida i època de Michael K (Booker Prize i Prix Étranger Fémina), The Master of Petersburg, Les vides dels animals, Desgràcia (Booker Prize), L`Edat de ferro (Premi Llibreter 2003) i Elizabeth Costello, i és autor dels llibres de memòries Boyhood: Scenes from Provincial Life i Youth. A J. M. Coetzee li van concedir el Jerusalem Prize l`any 1987, el Lannan de Ficció el 1998 i, recentment, el Premi Nobel de Literatura 2003 en reconeixement a una llarga trajectòria d`una qualitat literària indiscutible.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades