• EGOSURFING

    PREMI JOSEP PLA 2010

    RAMIS, LLUCIA DESTINO (CATALÀ) Ref. 9788499302546 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    *terme que s'aplica a la pràctica consistent a navegar per internet a la recerca d'informacions sobre un mateix mitjançant la introducció del nom propi al cercador. L'egosurfer és qui cerca a la xarxa tots aquells articles que l'esmenten. L'egosurfing també pot rebre el nom de vanity searching, egos...
    Ancho: 130 cm Largo: 205 cm Peso: 380 gr
    No disponible
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-254-6
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RAMIS, LLUCIA
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : LABUTXACA
    • Any d'edició : 2011
    *terme que s'aplica a la pràctica consistent a navegar per internet a la recerca d'informacions sobre un mateix mitjançant la introducció del nom propi al cercador. L'egosurfer és qui cerca a la xarxa tots aquells articles que l'esmenten. L'egosurfing també pot rebre el nom de vanity searching, egosearching, egogoogling, autogoogling i selfgoogling. Viquipèdia.Una anònima escriptora mallorquina de llibres d'autoajuda rep l'acusació d'un programa televisiu sensacionalista d'haver comès un "quasihomicidi imprudent". La seva víctima és un jove hospitalitzat a causa de l'impacte al seu cap d'una bossa d'escombraries. Algú ha llançat la bossa des del pis on ella va viure dotze anys enrere, en el seu primer curs universitari a Barcelona, i que va abandonar després de la mort del seu primer amant.De manera inesperada, es fa amiga de la descarada periodista que la calumnia, que la introdueix en les perversions d'un exclusiu ambient de la ciutat, mentre que el noi a qui se suposa que ha ferit, el qual està pendent d'un judici per presumpte maltractament a la seva exnòvia, insisteix a convertir-se en amic íntim de la protagonista...L'obra de Llucia Ramis critica i al mateix temps és deutora d'aquesta nova cultura i de la tendència a l'egolatria en la nostra societat. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades