• ORDEN MALDITA, LA

    LA HISTORIA OCULTA DE LA LEGIÓN DE CRISTO

    RUIZ MARCOS, JOSE MANUEL MUCHNIK EDITORES Ref. 9788476697603 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «He aprendido a convivir con la angustia como si se tratara de una parte más de mi anatomía. He aprendido a hablar de nuevo, sin estallar en lágrimas a mitad de cada frase. He aprendido a tragarme la violencia que se desata en mi interior cuando alguien me roza siquiera la piel. He aprendido todo es...
    Ancho: 142 cm Largo: 216 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7669-760-3
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RUIZ MARCOS, JOSE MANUEL
    • Nª de pàgines : 240
    • Col·lecció : MODERNOS Y CLÁSICOS
    • Any d'edició : 2007
    «He aprendido a convivir con la angustia como si se tratara de una parte más de mi anatomía. He aprendido a hablar de nuevo, sin estallar en lágrimas a mitad de cada frase. He aprendido a tragarme la violencia que se desata en mi interior cuando alguien me roza siquiera la piel. He aprendido todo eso a lo largo de estos años, pero aún no he aprendido a olvidar.»Con estas palabras, Pablo, un niño de apenas trece años, resume la profunda humillación y las secuelas derivadas de los terribles abusos sexuales a los que fue sometido durante su infancia por el fundador de la orden religiosa conocida como Los Legionarios de Cristo, Marcial Maciel.El autor, José Manuel Ruiz Marcos, ex miembro de la Compañía de Jesús, desgrana a lo largo de las páginas de este libro de intriga uno de los episodios más oscuros de la historia del Vaticano: los actos abominables cometidos por un monstruo en connivencia con las más altas instancias de la Iglesia.  

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades